Wie zijn wij

Het Goudwisselkantoor is onderdeel van het familiebedrijf De Ruiter BV. Al meer dan 35 jaar actief in de in- en verkoop van verzamelobjecten en kostbaarheden.

Hoofdkantoor-De-Ruiter-BV-KlaaswaalVeilinghuis-De-Ruiter-Klaaswaal

Het hoofdkantoor is gevestigd in Klaaswaal aan de Industrieweg 13.

Het Goudwisselkantoor

Het Goudwisselkantoor heeft meer dan 80 kantoren in Nederland en België. Dit onderdeel van het familiebedrijf zorgt voor een landelijke dekking. Zo kunt u altijd langs komen voor een vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden.

U krijgt de mogelijkheid uw kostbaarheden te verkopen, veilen of te verpanden. Alle kennis die in 35 jaar is opgebouwd wordt doorgegeven aan elke medewerker. Zo heeft het Goudwisselkantoor alle ervaring en kennis in huis. Of het nu gaat over gouden sieraden, gouden baren, gouden munten of zilver gaat. Met 35 jaar ervaring bent u bij ons aan het juist adres.

Naast een gratis taxatie kunt u ook een officieel taxatierapport laten opmaken. Een officieel taxatierapport van Goudwisselkantoor kan nodig zijn voor een verzekering of boedelscheiding.

Bij het familiebedrijf staat de klant centraal. Privacy en veiligheid zijn heel erg belangrijk. U wordt dan ook ontvangen in een afgesloten kantoor met de nodige veiligheidsmaatregelen. Alle klanten zijn dan ook verplicht om zich te kunnen legitimeren. Dus vergeet niet een Id-kaart, paspoort of rijbewijs mee te nemen.

Veilinghuis De Ruiter

Veilinghuis De Ruiter is hét veilinghuis in de Hoeksche Waard. Met een breed assortiment objecten trekt het internationaal publiek. De veiling is onderverdeeld in Kunst & antiek, zilver, goud, juwelen horloges. Voor de verzamelaars worden er ook munten, penningen en bankbiljetten geveild.

Het Goudwisselkantoor kan verschillende diensten voor u uitvoeren. Door het landelijke netwerk is er altijd een kantoor in de buurt. Laat uw kostbaarheden taxeren en verkoop deze tegen marktconforme prijzen.

Wilt u kostbaarheden inbrengen voor veiling of meedoen en een bod uitbrengen? Dan kunt u zich op www.VeilinghuisdeRuiter.nl registreren. Ook kunt u natuurlijk het veilinghuis bezoeken aan de Industrieweg 24 in Klaaswaal.

Voor de veiling datum kunt u alle kavels online bekijken of in het echt in het Veilinghuis. Kijk hier voor de actuele kijkdagen op de site.