Veiling van uw kostbaarheden bij de Goudbus

Naast het bepalen van de waarde en het taxeren, kan u uw kostbaarheden ook laten veilen. Zo kan u uw kostbaarheden inbrengen voor veiling in ons eigen Veilinghuis De Ruiter. U kan bij ons terecht voor onder andere de veiling van een Rolex, sieraden, kunst, schilderijen en horloges.

Bij de Goudbus geniet u onder andere van:

  • Meer dan 50 locaties in heel Nederland
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Meer dan 30.000 positieve recensies
  • Veiligheid en privacy die is gewaarborgd

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren?

Vind een locatie bij u in de buurt


Procedure om uw kostbaarheden in te brengen voor veiling

Wanneer u uw kostbaarheden zoals een Rolex wilt veilen, kan u een bezoek brengen aan één van onze Goudbussen of vaste kantoren brengen. Onze taxateurs ontvangen u graag in een veilige en discrete ruimte waar uw kostbaarheden worden beoordeeld. Uw kostbaarheden worden omschreven op het innameformulier. De inzetwaarde van het object wordt geschat waarna u beiden tekent voor akkoord.

Uw inzending wordt veilig verzonden naar ons hoofdkantoor in Klaaswaal. Als het nodig is, wordt uw object hier nogmaals getaxeerd en wordt de uiteindelijke inzetwaarde bepaald. Uiteraard wordt de uiteindelijke inzetwaarde met u besproken. Als u akkoord gaat, wordt uw inbreng ter veiling aangeboden. U heeft ook de mogelijkheid om de veiling live via internet te volgen. Zo bent u gelijk op de hoogte en weet u direct voor hoeveel uw kostbaarheden zijn geveild. De opbrengst kan contant of per bank aan u worden voldaan. De contante betaling loopt via de Goudbus of het vaste Goudwisselkantoor waar u uw kostbaarheden heeft aangeboden.

Kostbaarheden kopen via de veiling

Als u zelf mee wilt bieden tijdens een veiling is dit uiteraard ook mogelijk. U kan online meebieden of in de veilingzaal zelf. Onze veiling vindt vlakbij Rotterdam plaats wat ons veilinghuis uitstekend bereikbaar maakt. U bent bij ons aan het juiste adres voor de veiling van een Rolex, sieraden, horloges, kunst en nog vele andere objecten. Neem een kijkje op veilinghuisderuiter.nl als u alvast een impressie wilt. De kijkdagen en de veilingzaal bevinden zich in Klaaswaal en hier kan u ook alle kavels bekijken tijdens onze kijkdagen. De actuele veilingagenda vindt u hier.

Onderdeel van Goudwisselkantoor

De Goudbus en Veilinghuis De Ruiter zijn onderdeel van Goudwisselkantoor. We zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in verschillende kostbaarheden zoals goud, kunst, sieraden en diamanten. We hebben meer dan 50 vestigingen door heel Nederland en zijn daardoor altijd in de buurt. Dit maakt het gemakkelijk om uw kostbaarheden ter veiling bij ons aan te bieden. Wilt u ook een object inbrengen in onze veiling? Zoek dan nu een locatie bij u in de buurt.

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren of verkopen?

Vind een locatie bij u in de buurt

 

Meer informatie over:

Waarde van uw kostbaarheden bepalen

Onze werkwijze

Taxatie van uw kostbaarheden