Veelgestelde vragen

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor heeft kantoren door heel Nederland en België dus ook bij u in de buurt! Via onze handige postcodezoeker vindt u direct het dichtstbijzijnde Goudwisselkantoor.

Een afspraak maken is niet verplicht want bij Goudwisselkantoor bent u altijd welkom. Ook zonder afspraak! Van dinsdag tot en met zaterdag tussen half tien en vijf uur kunt u vrijblijvend binnenstappen bij Goudwisselkantoor. Diverse kantoren zijn ook op maandag geopend!

Heeft u veel voorwerpen die u wilt laten taxeren? Dan is een telefoontje vooraf altijd handig. Dit kan voorkomen dat u wellicht even moet wachten. U kunt uw voorwerpen ook achterlaten voor taxatie. Wij nemen dan contact met u op als uw spullen getaxeerd zijn.

U kunt uw kostbaarheden laten taxeren en verkopen in één van onze Goudwisselkantoren. Doordat we locaties in heel Nederland en België hebben, zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vanzelfsprekend, Goudwisselkantoor koopt zowel van particulieren als bedrijven.

Bent u bijvoorbeeld juwelier, tandarts of notaris? Heeft u in uw werkzaamheden te maken met edelmetalen of andere kostbaarheden die u wilt verkopen of laten taxeren? U bent van harte welkom met kleine hoeveelheden, met kostbare voorwerpen en met partijen.

Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met de volgende voorwerpen. Op onze website vindt u over alle onderwerpen uitgebreide informatie.

Gouden voorwerpen

Oude sieraden, juwelen met edelstenen, sloopgoud, munten en penningen, baren, tandengoud, restproducten van edelsmeden en tandlaboratoria etc.

Zilveren voorwerpen

Sieraden, munten en penningen, baren, servies, bestek en antiek zilver.

Platina

Sieraden, munten, baren, draad en thermokoppel, kroezen en overig industrieel platina.

Horloges

Gouden- en zilveren horloges, exclusieve merkhorloges, trendy horloges en zakhorloges.

Diamanten

Zowel losse diamanten als diamanten verwerkt in sieraden.

Postzegels

Verzamelingen van Nederland en uit het buitenland.

Munten

Zowel losse munten als verzamelingen van Nederland en uit het buitenland.

Ja u kan uw kostbaarheden ook laten veilen. In onze kantoren kan u uw kostbaarheden inbrengen voor onze veiling. Tijdens de veiling worden vele kostbare objecten geveild aan een groot netwerk van klanten. Uw kostbaarheden leveren op een veiling namelijk vaak meer op.

Bij Goudwisselkantoor kunt u kleine én grote hoeveelheden verkopen. Heeft u één product? Schroom niet om bij ons langs te komen voor taxatie en verkoop. Ook voor één of enkele sieraden biedt Goudwisselkantoor u een reële prijs.

Als u bij Goudwisselkantoor diamanten, goud of andere objecten verkoopt, dan betalen we u direct contant uit. Heeft u liever het geld op uw rekening? Ook dat is geen probleem. Op werkdagen wordt het bedrag nog dezelfde dag overgemaakt.

Als u diamanten, goud, zilver of andere objecten verkoopt, dan vragen wij om uw legitimatie. Dit schrijft de overheid ons voor. Wij maken geen kopie van uw legitimatiebewijs!