Werkwijze bij inkoop, veiling en taxatie van kostbaarheden

De Goudbus is het adres om uw goud, zilver en andere kostbaarheden te verkopen. Hiernaast zijn wij ook actief in het inkopen van antiek, diamanten en nog vele andere kostbaarheden.

Bij de Goudbus geniet u onder andere van:

  • Meer dan 50 locaties in heel Nederland
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Meer dan 30.000 positieve recensies
  • Veiligheid en privacy die is gewaarborgd

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren?

Vind een locatie bij u in de buurt


Onze werkwijze bij de inkoop van uw kostbaarheden

Bij het aanbieden van uw kostbaarheden beoordelen onze taxateurs deze. Wanneer uw kostbaarheden zijn beoordeeld, bieden wij hier een marktconforme prijs voor. Als u hiermee akkoord gaat, betalen we u direct uit. Het bedrag kan contact of per bank worden betaald. De manier waarop de betaling wordt voldaan, kiest u uiteraard zelf.

Onze werkwijze bij het veilen van kostbaarheden

De Goudbus biedt u ook de mogelijkheid om uw kostbaarheden in te brengen voor de veiling. Uw kostbaarheden kunnen op onze veiling mogelijk een hogere opbrengst genereren. Voor het veilen van objecten hebben wij de volgende werkwijze.

U kunt uw kostbaarheden aanbieden in één van onze Goudbussen of vaste kantoren. Wij ontvangen u in een veilige en discrete ruimte waar wij uw kostbaarheden beoordelen en de mogelijke opbrengst wordt bepaald. Na het invullen van de formulieren worden uw kostbaarheden getaxeerd door onze deskundige taxateur.

Als uw kostbaarheden zijn getaxeerd en de prijs is vastgesteld worden deze in onze veiling aangeboden. De prijs wordt uiteraard vooraf met u overlegd en u kiest zelf of u hiermee instemt of niet. Als u instemt, worden uw kostbaarheden aangeboden bij Veilinghuis De Ruiter.

Meer informatie over het veilen van uw kostbaarheden vindt u op deze pagina.

Onze werkwijze bij de taxatie van kostbaarheden

Voor een taxatie van uw eigendommen bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. U bent hiervoor welkom in onze Goudbus en uiteraard in onze vaste kantoren. Onze deskundige taxateurs heten u graag welkom in een discrete taxatieruimte waar we uw kostbaarheden voor u taxeren. Na de taxatie bieden we u een reële prijs voor uw kostbaarheden. Accepteert u ons aanbod? Dan wordt u direct contant of per bank uitbetaald.

Onderdeel van Goudwisselkantoor

De Goudbus is onderdeel van Goudwisselkantoor. We zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in goud, zilver, kostbaarheden en verzamelobjecten. We hebben meer dan 50 locaties door heel Nederland. Hierdoor is het gemakkelijk om uw kostbaarheden te laten taxeren. We zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor taxatie. Uw kostbaarheden ook gratis en vrijblijvend laten taxeren? Zoek dan nu een locatie bij u in de buurt.