Waarde bepalen

De waarde van uw kostbaarheden bepalen doet u bij de Goudbus of bij één van de vaste Goudwisselkantoren. We heten u welkom in één van onze Goudbussen of een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Hier wordt de waarde van uw kostbaarheden bepaalt in een discrete taxatieruimte. Uiteraard bent u hier zelf bij aanwezig en krijgt u alle ruimte om uw vragen te stellen. Besluit u te verkopen? Dan krijgt u direct contant of per bank uitbetaald.

Bij de Goudbus geniet u onder andere van:

  • Meer dan 50 locaties in heel Nederland
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Meer dan 30.000 positieve recensies
  • Veiligheid en privacy die is gewaarborgd

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren?

Vind een locatie bij u in de buurt


Waarde bepalen van edelmetalen

Als u goud bezit weet u waarschijnlijk wel dat dit waarde vertegenwoordigd. Maar weet u precies wat de waarde van uw goud is? Als u dit zeker wilt weten kan u naar de Goudbus of een vaste locatie van Goudwisselkantoor komen. Hier wordt de waarde van uw goud, uw gouden munten, zilver of de waarde van uw andere edelmetalen bepaald. Als u uw edelmetalen direct wilt verkopen is dat ook mogelijk. We doen u een aanbod en als u dit accepteert betalen we u direct uit. U kiest zelf of dit contant of per bank wordt gedaan.

Waarde bepalen van kunst

Wilt u de waarde van uw schilderij laten bepalen? Kom dan naar de Goudbus van Goudwisselkantoor. U kunt met veel verschillende soorten kunst terecht bij Goudwisselkantoor. Zo kan u bij ons de waarde van uw schilderij, Chinese vaas, antiek, klok, kunstwerk en veel meer laten bepalen. Ook doen wij u hier een reëel aanbod voor. Zo weet u direct wat uw kunst waard is.

Goudwisselkantoor heeft al jarenlang ervaring met het bepalen van de waarde van kunst en antiek. Door ons veilinghuis hebben we ook verschillende experts die de waarde van uw kunst en antiek perfect kunnen bepalen. We organiseren ook een speciale kunst en antiek veiling waar we uw kunstwerken kunnen inbrengen. Wilt u dus de waarde van uw kunst bepalen? Kom naar de Goudbus of een vast Goudwisselkantoor.

Waarde bepalen van sieraden

Als u de waarde van uw sieraden wilt bepalen, bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. We kunnen u helpen met het bepalen van de waarde van uw ring, horloge, sieraden met edelstenen, sieraden met diamanten en vele andere soorten sieraden. We hebben al jarenlang ervaring met de inkoop en verkoop van sieraden. Dit maakt ons het adres om uw (oude) sieraden te verkopen.

Doordat we al jarenlang actief zijn in de inkoop en verkoop van sieraden hebben we hier veel ervaring mee. Uiteraard bepalen we eerst de waarde van uw sieraden waarna we u hier een reëel aanbod voor doen. Dus of u nu gouden sieraden of sieraden van een ander edelmetaal heeft, de Goudbus van Goudwisselkantoor bepaalt de waarde graag voor u.

Waarde bepalen van uw verzameling

Wilt u weten wat uw verzameling waard is? Kom dan naar de Goudbus van Goudwisselkantoor. Goudwisselkantoor is meer dan 35 jaar geleden ontstaan vanuit het handelen in verzamelobjecten. In de loop der jaren is er een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis zit onder andere in postzegels, munten en bankbiljetten. Wilt u dus de waarde van uw postzegels, munten of bankbiljetten laten bepalen? Kom dan naar de Goudbus van Goudwisselkantoor.

Onderdeel van Goudwisselkantoor

De Goudbus is onderdeel van Goudwisselkantoor. We zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in goud, zilver, kostbaarheden en verzamelobjecten. We hebben meer dan 50 locaties door heel Nederland. Hierdoor is het gemakkelijk om uw kostbaarheden te laten taxeren. We zijn al jarenlang een vertrouwd adres voor taxatie. Uw kostbaarheden ook gratis en vrijblijvend laten taxeren? Zoek dan nu een locatie bij u in de buurt.

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren of verkopen?

Vind een locatie bij u in de buurt

 

Meer informatie over:

Taxatie van uw kostbaarheden

Onze werkwijze

Veilen van uw kostbaarheden