Zilver verkopen

Verkoop uw zilver bij de Goudbus van Goudwisselkantoor

Wilt u zilver verkopen? Dan bent u van harte welkom in de Goudbus van Goudwisselkantoor. U kan verschillende soorten zilver bij ons verkopen waaronder zilveren munten (zoals zilveren guldens), zilver bestek, zilveren baren en nog vele andere soorten zilver.

De waarde van uw zilver laten berekenen?
Vind een locatie bij u in de buurt

Bij de Goudbus van Goudwisselkantoor geniet u onder andere van:

  • Taxatie in een discrete taxatieruimte
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Meer dan 30.000 positieve recensies
  • Veiligheid en privacy die is gewaarborgd
  • Een ervaren taxateur die al uw vragen beantwoord

Zilveren munten verkopen

Heeft u thuis nog zilveren munten liggen waar u niets mee doet? Dan is het een goed moment om deze te verkopen. Uw zilveren munten zijn namelijk geld waard en daarom kan het lonen om deze te verkopen. In Nederland zijn in het verleden veel zilveren munten geslagen. Voorbeeld hiervan zijn de zilveren guldens, zilveren tientjes en de rijksdaalders. Deze kunnen niet meer worden ingeleverd bij de bank maar u kan deze zilveren munten nog verkopen bij de Goudbus van Goudwisselkantoor. Andere bekende zilveren munten die u bij ons kan verkopen zijn onder andere de Silver Eagle en de Maple Leaf.

Zilverbaren verkopen

Ook als u uw zilverbaren wilt verkopen bent u van harte welkom in de Goudbus. We taxeren uw zilverbaar in uw bijzijn en doen u hier een reëel aanbod voor. We kopen zilverbaren van verschillende merken. U kan hierbij denken aan zilverbaren van Umicore, Heraeus of bijvoorbeeld Credit Suisse. Ook met andere merken zilverbaren bent u van harte bij ons welkom.

Waarom zilver verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor hebben we al meer dan 35 jaar ervaring met de inkoop van onder andere zilver, goud en verzamelobjecten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de waarde van uw zilver goed bepalen. U bent bij ons welkom zonder vooraf een afspraak te maken en taxatie is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. U vindt onze Goudbussen en vaste kantoren door heel Nederland. Zoek hier een kantoor bij u in de buurt.