Taxatie van uw sieraden, goud, zilver en andere kostbaarheden

Wanneer u een gratis taxatie uw kostbaarheden wilt, bent u bij de Goudbus aan het juiste adres. U kan bij ons binnenlopen wanneer het u schikt en uw kostbaarheden altijd gratis en vrijblijvend laten taxeren. Wij vertellen u wat uw kostbaarheden waard zijn en doen u hier een reëel aanbod voor. Als u zich hierin kan vinden kan u uw kostbaarheden gelijk verkopen. Zo makkelijk is zaken doen in de Goudbus.

Bij de Goudbus geniet u onder andere van:

  • Meer dan 50 locaties in heel Nederland
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Meer dan 30.000 positieve recensies
  • Veiligheid en privacy die is gewaarborgd

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren?

Vind een locatie bij u in de buurt


Waarom een taxatie?

Vraagt u zich weleens af wat uw kostbaarheden waard zijn? Het is handig om uw kostbaarheden dan te laten taxeren. Zo weet u direct uw kostbaarheden precies waard zijn. Als u deze wilt verzekeren is dit namelijk erg belangrijk. De verzekeraar heeft bij diefstal of verlies namelijk een document nodig om de uitkering te bepalen. Een taxatie is ook van belang als u uw kostbaarheden wilt verkopen. We taxeren in dat geval uw kostbaarheden en doen u hier een reëel aanbod voor. U bepaalt dan uiteraard zelf of u ons aanbod accepteert.

Waarom laten taxeren in de Goudbus

Het taxeren van uw kostbaarheden is gratis en vrijblijvend bij de Goudbus en alle vaste Goudwisselkantoren. Heeft u bijvoorbeeld sieraden of munten waarvan u twijfelt of het wel echt goud is? Dankzij onze gratis en vrijblijvende taxatie krijgt u gelijk antwoord op uw vragen. Besluit u uw kostbaarheden te verkopen? Dan betalen we u direct uit. Dit kan contact of per bank. Zoek nu de locatie het dichtst bij u in de buurt en kom langs voor een gratis taxatie van uw kostbaarheden.

Onderdeel van Goudwisselkantoor

De Goudbus is onderdeel van Goudwisselkantoor. Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in goud, zilver, munten en verzamelobjecten. Door onze landelijke dekking met meer dan 50 locaties, maken we het gemakkelijk om uw kostbaarheden te laten taxeren. Uw kostbaarheden ook gratis en vrijblijvend laten taxeren? Zoek dan nu een locatie bij u in de buurt.

Uw kostbaarheden gratis laten taxeren of verkopen?

Vind een locatie bij u in de buurt

 

Meer informatie over:

Waarde van uw kostbaarheden bepalen

Onze werkwijze

Veilen van uw kostbaarheden