Rotterdam-Centrum

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam-centrum

Heeft u goud en zilver wat u wilt verkopen? Of diamanten, horloges, munten, bankbiljetten of postzegels? Kom dan naar Goudwisselkantoor Rotterdam-centrum aan de Hoogstraat 197. Wij taxeren vrijblijvend uw eigendommen en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden? Dan betalen we u direct uit, contant of indien gewenst per bank.

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Hoogstraat 197
3011 PM Rotterdam-Centrum
Tel. 010 - 302 05 51
rotterdam.centrum@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:30 uur
Zo: Gesloten
Ma: 12:00 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen edelmetalen verkopen bij Goudwisselkantoor in Rotterdam-centrum maar ook diamanten, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw edelmetalen en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Rotterdam-centrum hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Waarom nu uw kostbaarheden verkopen in Rotterdam-centrum?

Veel mensen bezitten kostbaarheden waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de sieraden uit de erfenis van oma. Deze sieraden kunnen een behoorlijke waarde hebben. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte kostbaarheden te verkopen in Rotterdam-centrum. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Rotterdam-centrum om uw kostbaarheden gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Uw kostbaarheden verkopen in Rotterdam-centrum kan zonder afspraak

Goudwisselkantoor Rotterdam-centrum heeft ruime openingstijden. Om het u gemakkelijk te maken: vooraf een afspraak maken om uw kostbaarheden te verkopen is niet nodig. U kunt bij Goudwisselkantoor Rotterdam-centrum binnenstappen als het u uitkomt.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goudwisselkantoor maakt het u graag gemakkelijk om uw kostbaarheden te verkopen in Rotterdam-centrum.

Route

Klantbeoordelingen